banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 20 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Ayam Kluyuk - kip in tomatensaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ayam Kluyuk
kip in tomatensaus


bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr drumsticks
water
1 ei
100 gr tapioca bloem
1/2 theel peper
1/2 theel aout
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 rode rawit
2 eetl ketchup
1 eetl kecap manis
1 eetl palmsuiker
2 eetl water + 1 eetl maizena
olie

Cara membuat:
bereiding;
Verhit in een pan het water en kook de drumsticks vrijwel gaar en laat deze daarna uitlekken. Klop het ei op en wentel de drumsticks eerst door het ei en dan door de bloem. Verhit de olie in een wok en bak de drumsticks goudbruin.
Snijd de knoflook, de rawit en de sjalotjes fijn. Verhit in een wok/wadjan 2 eetl olie en frui de knoflook, de sjalotjes en de rawit voor 3 minuten. Voeg dan de ketchup, de kecap, de palmsuger, het zout en de aangelengde maizena toe en laat de saus indikken. Voeg dan de kip weer toe en nog even zachtjes laten sudderen.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 154 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40115372