banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 2 days ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ayam Kluyuk
kip in tomatensaus


bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr drumsticks
water
1 ei
100 gr tapioca bloem
1/2 theel peper
1/2 theel aout
2 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 rode rawit
2 eetl ketchup
1 eetl kecap manis
1 eetl palmsuiker
2 eetl water + 1 eetl maizena
olie

Cara membuat:
bereiding;
Verhit in een pan het water en kook de drumsticks vrijwel gaar en laat deze daarna uitlekken. Klop het ei op en wentel de drumsticks eerst door het ei en dan door de bloem. Verhit de olie in een wok en bak de drumsticks goudbruin.
Snijd de knoflook, de rawit en de sjalotjes fijn. Verhit in een wok/wadjan 2 eetl olie en frui de knoflook, de sjalotjes en de rawit voor 3 minuten. Voeg dan de ketchup, de kecap, de palmsuger, het zout en de aangelengde maizena toe en laat de saus indikken. Voeg dan de kip weer toe en nog even zachtjes laten sudderen.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 114 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36341050