Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Ayam Kodok

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Kodok

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
2 theel. jinten
7 sjalotten
1 theel. versgemalen peper
3 rode rawits
5 teentjes knoflook
1/2 theel. nootmuskaat
1 kleine prei
1/2 theel. zout
300 gr. gehakt
2 eetl. selderij
2 theel. ketumbar
keukengaren/houten prikkers

Cara membuat:
Bereiding:
Stroop het vel van de kip maar laat de vleugels en het onderste deel van de poten zitten.Verwijder zoveel mogelijk kippenvlees uit de kip zonder dat de kip kapot gaat en snijd dit vlees fijn. Snijd de sjalotten, de rawits en de knoflook fijn, de prei in dunne ringetjes en de seldrij fijn. Meng het gehakt met het kippenvlees en de overige ingrediënten. Vul de kip met het mengsel en maak de openingen dicht met keukengaren of de prikkers. Verwamr een oven voor op 175gr en bak de kip vervolgens in 60 minuten gaar. Bedruip de kip regelmatig met het vrijkomende vocht/vet.

variatie:
verpak de kip in bananenblad en rooster deze op een houtskoolvuurtje zachtjes in 60 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 183 gasten en één lid online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41080934