1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Ayam Kodok

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
2 theel. jinten
7 sjalotten
1 theel. versgemalen peper
3 rode rawits
5 teentjes knoflook
1/2 theel. nootmuskaat
1 kleine prei
1/2 theel. zout
300 gr. gehakt
2 eetl. selderij
2 theel. ketumbar
keukengaren/houten prikkers

Cara membuat:
Bereiding:
Stroop het vel van de kip maar laat de vleugels en het onderste deel van de poten zitten.Verwijder zoveel mogelijk kippenvlees uit de kip zonder dat de kip kapot gaat en snijd dit vlees fijn. Snijd de sjalotten, de rawits en de knoflook fijn, de prei in dunne ringetjes en de seldrij fijn. Meng het gehakt met het kippenvlees en de overige ingrediënten. Vul de kip met het mengsel en maak de openingen dicht met keukengaren of de prikkers. Verwamr een oven voor op 175gr en bak de kip vervolgens in 60 minuten gaar. Bedruip de kip regelmatig met het vrijkomende vocht/vet.

variatie:
verpak de kip in bananenblad en rooster deze op een houtskoolvuurtje zachtjes in 60 minuten gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 47 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34812828