banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 7 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon 1 Comment
Ikan Kodok - gevulde makreel
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Kodok
gevulde makreel
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr makreel
150 gr. geraspte kokos
2 eieren
1/2 theel. nootmuskaat
2 sjalotten
1 theel. peper
1 prei
zout naar smaak
3 theel. gehakte bieslook
45 gr. rijstemeel

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vissen voorzichtig aan de onderzijde open en haal het visvlees eruit. Verwijder de graten. Snijd de prei in ringetjes en de sjalotten fijn. Klop de eieren op.
Verhit een wok/wadjan en bak daarin het visvlees "rul" en meng de sjalotten, de nootmuskaat, de peper, het zout, de bieslook en de eieren toe en bak dit 1 minuut mee. Dan het rijstemeel en de kokos toevoegen en het geheel gaar bakken. Laat het daarna afkoelen.
Vul de vissen met het mengsel en stoom deze nog 15 minuten.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 158 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39363649