banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon 1 Comment
Ikan Kodok - gevulde makreel
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Kodok
gevulde makreel
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr makreel
150 gr. geraspte kokos
2 eieren
1/2 theel. nootmuskaat
2 sjalotten
1 theel. peper
1 prei
zout naar smaak
3 theel. gehakte bieslook
45 gr. rijstemeel

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vissen voorzichtig aan de onderzijde open en haal het visvlees eruit. Verwijder de graten. Snijd de prei in ringetjes en de sjalotten fijn. Klop de eieren op.
Verhit een wok/wadjan en bak daarin het visvlees "rul" en meng de sjalotten, de nootmuskaat, de peper, het zout, de bieslook en de eieren toe en bak dit 1 minuut mee. Dan het rijstemeel en de kokos toevoegen en het geheel gaar bakken. Laat het daarna afkoelen.
Vul de vissen met het mengsel en stoom deze nog 15 minuten.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565123