logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Ikan Kodok
gevulde makreel
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr makreel
150 gr. geraspte kokos
2 eieren
1/2 theel. nootmuskaat
2 sjalotten
1 theel. peper
1 prei
zout naar smaak
3 theel. gehakte bieslook
45 gr. rijstemeel

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vissen voorzichtig aan de onderzijde open en haal het visvlees eruit. Verwijder de graten. Snijd de prei in ringetjes en de sjalotten fijn. Klop de eieren op.
Verhit een wok/wadjan en bak daarin het visvlees "rul" en meng de sjalotten, de nootmuskaat, de peper, het zout, de bieslook en de eieren toe en bak dit 1 minuut mee. Dan het rijstemeel en de kokos toevoegen en het geheel gaar bakken. Laat het daarna afkoelen.
Vul de vissen met het mengsel en stoom deze nog 15 minuten.

Add comment

Submit

who is online

We have 78 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176711