Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Ikan Kerapu Kukus - gestoomde rode tandbaars

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ikan Kerapu Kukus
gestoomde rode tandbaars         
 
Bahan-bahan;
ingrediënten:
300 gr rode tandbaars of baars
1 limoen (sap)
3 rode lomboks
1 theel witte peper
1 eetl sesamolie
zout naar smaak
1 prei

Cara membuat:
bereiding:
Meng het limoensap met de peper, het zout en de olie. Maak de vis schoon en snijd deze aan de onderzijde open. Wrijf de vis in met het gemaakte mengsel maar laat wat over. Snijd de prei in dunne reepjes. Leg de vis op een schaal verdeel de lomboks, de prei en het limoenmengsel erover. Stoom de vis vervolgens in 30 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 183 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41181961