Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Ayam Sa'ut Di Buluh - Kip met bananenmerg

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Ayam Sa'ut Di Buluh
Kip met bananenmerg

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr kip
200 gr merg van bananenboomstam (sa'ut)
6 lenteuitjes
5 groene lomboks
10 groene rawits
7 jeruk purut blaadjes
1 kunyit blad
1 bosje citroenbasilicum
5 eetl olie
bananenbladeren of bamboestok

Haluskan:
boemboe:
8 sjalotten
5 rode lomboks
12 rode rawits
6 cm gember

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes. Snijd de merg fijn en kneed dit samen met zout en spoel het goed uit. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.. Snijd de jerut purut blaadjes fijn, het kunyit blad grof en pluk de citroenbasilicumblaadjes van de takjes.

Meng alle ingrediënten door elkaar en verpak dit in bananenblad of in een bamboekoker. Rooster het zachtjes boven een houtskoolvuurtje (bananenblad) in 75-90 minuten of boven open vuur (bamboekoker) in 2 uur gaar.

Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 46 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41080977