1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 4 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Sophie 7 months ago
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat voor soort kokos je gebruikt voor de boemboe, ik had geraspte genomen. En verder vroeg ik me af wat je erbij eet.
Hartelijke groet, Sophie
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ayam Sa'ut Di Buluh
Kip met bananenmerg

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr kip
200 gr merg van bananenboomstam (sa'ut)
6 lenteuitjes
5 groene lomboks
10 groene rawits
7 jeruk purut blaadjes
1 kunyit blad
1 bosje citroenbasilicum
5 eetl olie
bananenbladeren of bamboestok

Haluskan:
boemboe:
8 sjalotten
5 rode lomboks
12 rode rawits
6 cm gember

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes. Snijd de merg fijn en kneed dit samen met zout en spoel het goed uit. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.. Snijd de jerut purut blaadjes fijn, het kunyit blad grof en pluk de citroenbasilicumblaadjes van de takjes.

Meng alle ingrediënten door elkaar en verpak dit in bananenblad of in een bamboekoker. Rooster het zachtjes boven een houtskoolvuurtje (bananenblad) in 75-90 minuten of boven open vuur (bamboekoker) in 2 uur gaar.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35758589