1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ayam Sa'ut Di Buluh
Kip met bananenmerg

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr kip
200 gr merg van bananenboomstam (sa'ut)
6 lenteuitjes
5 groene lomboks
10 groene rawits
7 jeruk purut blaadjes
1 kunyit blad
1 bosje citroenbasilicum
5 eetl olie
bananenbladeren of bamboestok

Haluskan:
boemboe:
8 sjalotten
5 rode lomboks
12 rode rawits
6 cm gember

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukjes. Snijd de merg fijn en kneed dit samen met zout en spoel het goed uit. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.. Snijd de jerut purut blaadjes fijn, het kunyit blad grof en pluk de citroenbasilicumblaadjes van de takjes.

Meng alle ingrediënten door elkaar en verpak dit in bananenblad of in een bamboekoker. Rooster het zachtjes boven een houtskoolvuurtje (bananenblad) in 75-90 minuten of boven open vuur (bamboekoker) in 2 uur gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35259757