1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...
Metta
Hoi, waar kan ik de oncom kopen in Nederland?

@ zie forum

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Rujak
gekruide gestoofde kip in saus
Bahan-bahan;
ingrediënten:
750 gr. kipfilet
2 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 salamblaadjes
4 jerut purutblaadjes
1 serehstengel, gekneusd
4 eetl olie
250 ml kokosmelk
zout naar smaak
1 theel gula jawa (plamsuiker)

Haluskan:
boemboe:
2 sjalotten
4 rode lomboks
4 cm laos
5 cm gember (jahe/djahé)
1 theel trassi
6 kemiri noten

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in blokjes en de sjalotten en de knoflook fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de knoflook en de sjalotten voor 2 minuten. Voeg dan de boemboe toe en bak deze 2 minuten mee. Dan de sereh, de salam en de jerut purut toevoegen evenals de kip en bak dit nog 3 minuten.
Vervolgens de kokosmelk, het zout en de palmsuiker toevoegen en het geheel in 25 minuten zachtjes gaar laten sudderen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 117 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34255509