1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 2 / 5

Ster actiefSter actiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Rica-Rica Tordano
Kip in sambalsaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr kip
3 serehstengels, gekneusd
5 jeruk purut blaadjes
5 eetl. olie
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
6 kemirinoten
6 sjalotjes
2 teentje knoflook
3 rode lomboks
16 rawits
6 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de jeruk purut blaadjes zeer fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de jerut purut en de sereh toe en bak dit alles nog 1 minuut door. Vervolgens de kip en het zout toevoegen en het geheel in 30-45 minuten zachtjes gaar laten stoven.

who is online

We hebben 137 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35001566