Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ayam Rica-Rica Tordano
Kip in sambalsaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr kip
3 serehstengels, gekneusd
5 jeruk purut blaadjes
5 eetl. olie
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
6 kemirinoten
6 sjalotjes
2 teentje knoflook
3 rode lomboks
16 rawits
6 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de jeruk purut blaadjes zeer fijn. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de jerut purut en de sereh toe en bak dit alles nog 1 minuut door. Vervolgens de kip en het zout toevoegen en het geheel in 30-45 minuten zachtjes gaar laten stoven.

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573395