logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sayur lobak
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kipfilet
750 ml water
2 sjalotten
100 gr peultjes
1 rettich
200 gr spitskool
1 prei
2 eetl gehakte selderij
2 eetl ketjap
1/2 limoen (sap)
olie

Halsukan:
boemboe:
5 cm gember (jahe/djahé)
2 kruidnagels
1/2 theel peper
1 theel foelie
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en stoof dit met het water voor 30 minuten. Snijd de prei, de sjalotten, de kool en de rettich in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe met de peultjes voor 5 minuten. Meng dan de rettich erdoor en bak dit nog 1 minuut. Voeg alles dan bij het vlees en stoof dit nog 5 minuten. Dan de kool, de prei, de selderij en de ketjap toevoegen en de groenten beetgaar stoven. Vervolgens het limoensap erdoor roeren en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 56 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176637