Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sayur lobak

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur lobak
 
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr kipfilet
750 ml water
2 sjalotten
100 gr peultjes
1 rettich
200 gr spitskool
1 prei
2 eetl gehakte selderij
2 eetl ketjap
1/2 limoen (sap)
olie

Halsukan:
boemboe:
5 cm gember (jahe/djahé)
2 kruidnagels
1/2 theel peper
1 theel foelie
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en stoof dit met het water voor 30 minuten. Snijd de prei, de sjalotten, de kool en de rettich in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe met de peultjes voor 5 minuten. Meng dan de rettich erdoor en bak dit nog 1 minuut. Voeg alles dan bij het vlees en stoof dit nog 5 minuten. Dan de kool, de prei, de selderij en de ketjap toevoegen en de groenten beetgaar stoven. Vervolgens het limoensap erdoor roeren en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 52 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41029932