Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Karsigu 1 - schapenvlees met kokosmelk

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Karsigu 1
schapenvlees met kokosmelk
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr, mals schapenvlees,
1 serehstengel, gekneusd
250 ml dunne kokosmelk (santen cair)
1 salamblaadje,
1 eetl. olie,
4 cm kaneel
2 kruidnagels,

Haluskan;
boemboe:
4 kemirinoten
1 theel. ketoembar,
1 theel. laos,
peper en zout naar smaak
1/2 theel. trassi,
1/2 theel. djinten,
1/2 theel. jahe/djahé

Cara membuat:
bereiding:
Rooster de kemirinoten droog in een pan. Snijd het vlees in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Voeg dan de kokosmelk met de overige ingrediënten toe en laat alles doorstoven totdat het vlees gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 133 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42083941