Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Karsigu 1 - schapenvlees met kokosmelk

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Karsigu 1
schapenvlees met kokosmelk
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr, mals schapenvlees,
1 serehstengel, gekneusd
250 ml dunne kokosmelk (santen cair)
1 salamblaadje,
1 eetl. olie,
4 cm kaneel
2 kruidnagels,

Haluskan;
boemboe:
4 kemirinoten
1 theel. ketoembar,
1 theel. laos,
peper en zout naar smaak
1/2 theel. trassi,
1/2 theel. djinten,
1/2 theel. jahe/djahé

Cara membuat:
bereiding:
Rooster de kemirinoten droog in een pan. Snijd het vlees in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Voeg dan de kokosmelk met de overige ingrediënten toe en laat alles doorstoven totdat het vlees gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 55 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41017853