Recente reacties

Ron 1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Oseh-Oseh 3

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Oseh-Oseh
gestoofd rundvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr riblappen
2 salamblaadjes
5 jerut purut blaadjes
2 eetl olie
300 ml dunne kokosmelk (santen cair)

Haluskan:
boemboe:
3 kemiri noten
1 theel trassi bakar
1 cm palmsuiker (gula jawa)
5 sjalotten
2 teentje knoflook
1 theel asem
2 lomboks
3 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het vlees in dunne lapjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit voor 3 minuten rondom bruin. Vervolgens de kokosmelk toevoegen en het geheel 60 minuten zachtjes laten sudderen totdat het vlees gaar is en de saus is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 126 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42117523