banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 10 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Oseng Daging Masak Kecap - gestoofd rundvlees in kecapsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Oseng Daging Masak Kecap
gestoofd rundvlees in kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr rundvlees (borst)
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
2 kruidnagels
5 eetl kecap manis
4 rode lomboks
400 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 kemirie noten

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in plakjes. Verhit in een pan het water en kook het vlees gaar. Bewaar 200 ml bouillon.
Snijd de lomboks in ringen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de lomboks en de kruidnagels toe en bak de lomboks zacht.
Dan de kecap en het vlees toevoegen en meng goed. Voeg dan de bouillon, de peper, het zout en de palmsuiker toe en kook het al roerend gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38243204