Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Oseng Daging Masak Kecap - gestoofd rundvlees in kecapsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Oseng Daging Masak Kecap
gestoofd rundvlees in kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr rundvlees (borst)
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
2 kruidnagels
5 eetl kecap manis
4 rode lomboks
400 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 kemirie noten

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in plakjes. Verhit in een pan het water en kook het vlees gaar. Bewaar 200 ml bouillon.
Snijd de lomboks in ringen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de lomboks en de kruidnagels toe en bak de lomboks zacht.
Dan de kecap en het vlees toevoegen en meng goed. Voeg dan de bouillon, de peper, het zout en de palmsuiker toe en kook het al roerend gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 82 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42248596