Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Oseng Daging Masak Kecap - gestoofd rundvlees in kecapsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Oseng Daging Masak Kecap
gestoofd rundvlees in kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr rundvlees (borst)
1/2 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
2 kruidnagels
5 eetl kecap manis
4 rode lomboks
400 ml water
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 kemirie noten

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in plakjes. Verhit in een pan het water en kook het vlees gaar. Bewaar 200 ml bouillon.
Snijd de lomboks in ringen. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de lomboks en de kruidnagels toe en bak de lomboks zacht.
Dan de kecap en het vlees toevoegen en meng goed. Voeg dan de bouillon, de peper, het zout en de palmsuiker toe en kook het al roerend gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 223 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41036985