Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Oseng Daging Sapi Cabai Hijau - gebakken rundvlees met groene peper

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Oseng Daging Sapi Cabai Hijau
gebakken rundvlees met groene peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
1 eetl kecap manis
1 theel palmsuiker
1/2 theel zout
1 theel peper
1 eetl maizena
2 eetl arak
1/4 theel sesam olie
3 cm jahe
2 teentjes knoflook
1 eetl olie

Lain-lain:
overige ingrediënten:
7 groene lomboks
3 sjalotjes (of 1 ui)
1/2 theel zout
1 eetl runderbouillon (zie recept)
1 eetl maizena
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Hak de jahe en de knoflook fijn. Meng de ingrediënten en het vlees goed door elkaar en laat dit tenminste 15 minuten marineren.
Halveer de lomboks en ontpit deze. Snijd de lomboks daarna in dunne plakjes. Snijd de sjalotjes in dunne plakjes.
Verhit in een pan 1 eetl olie en fruit de sjalotjes en de lomboks op hoog vuur voor 2 mimuten en zet apart. Voeg dan de overige olie toe en bak het vlees met de marinade op hoog vuur voor 3 minuten. Dan het zout, de bouillon en de maizena toevoegen en meng goed. Dan de sjalotjes en de lomboks toevoegen en meng goed. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025307