1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Lampung
Lampung chili saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr gedroogde rode pepers
1 grote bol knoflook
200 gr tomaten, ontveld
250 ml water
1 eetl maizena
1 theel rijstmeel
80 gr palmsuiker
5 eetl kecap manis
3 eetl vissaus
 
Cara membuat:
bereiding:
Voor extra scherpte laat het zaad zitten in de pepers anders verwijderen. Week de pepers eerst in warm water voor 15 minuten en laat deze daarna uitlekken. Wrijf of maal de pepers, de knoflook, de tomaten en de helft van het water tot een gladde massa. Meng de maizena, de rijstmeel met het overige water en meng dit samen met de palmsuiker, de kecap en de vissaus door de pepermassa.Verhit in een pan het mengsel en kook het geheel zachtjes voor 50 minuten en roer regelmatig.
De sambel is in de koelkast 3 maanden houdbaar mits afgesloten bewaard, bij voorkeur in een glazen pot. 
 

who is online

We hebben 120 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35001566