1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Lingkung
een frisse sambal uit Palembang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr ikan gabus (anders baars), alleen het vlees
75 gr geraspte kokos
200 ml kokosmelk
2 sereh stengels
2 salam blaadjes
3 jeruk purut blaadjes
1/2 theel zout
 
Haluskan:
bumbu:
7 rode lomboks
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
3 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding:
Pureer het visvlees. Rooster de kokos droog in een pan totdat het goudbruin is. 
Verhit in een pan de santen samen met de bumbu, de sereh, de salam, de jeruk purut en het zout en breng aan de kook. Voeg dan de kokos en de vis toe en meng alles goed. Kook het geheel zachtjes totdat het vocht is verdampt.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 113 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35387707