1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Lingkung
een frisse sambal uit Palembang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr ikan gabus (anders baars), alleen het vlees
75 gr geraspte kokos
200 ml kokosmelk
2 sereh stengels
2 salam blaadjes
3 jeruk purut blaadjes
1/2 theel zout
 
Haluskan:
bumbu:
7 rode lomboks
3 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
3 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding:
Pureer het visvlees. Rooster de kokos droog in een pan totdat het goudbruin is. 
Verhit in een pan de santen samen met de bumbu, de sereh, de salam, de jeruk purut en het zout en breng aan de kook. Voeg dan de kokos en de vis toe en meng alles goed. Kook het geheel zachtjes totdat het vocht is verdampt.
 

who is online

We hebben 77 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35089051