banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sayur Ulih - gemengde groenten in pittige saus (uit Bali)

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur Ulih
gemengde groenten in pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr kousenband
100 gr tauge
2 salam blad
250 ml dikke kokosmelk (kental)
250 ml water
2 eetl limoensap
1 theel palmsuiker
1 theel zout
olie

Haluskan:
bumbu:
1 rode lomboks
6 rode rawits
1 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 kemiri noot
1 theel terasi/trasi
1 cm kencur

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kousenband in kleine stukjes. Meng het water met de kokosmelk. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan olie en fruit de bumbu met de salam voor 3 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe en breng al roerend aan de kook. Dan de kousenband toevoegen en kook het zachtjes gaar. Dan de palmsuiker en het zout toevoegen en meng goed. Vervolgens de tauge toevoegen en kook het geheel verder gaar. Schep dan het limoensap erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 126 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40669175