1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 7 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sayur Ulih
gemengde groenten in pittige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr kousenband
100 gr tauge
2 salam blad
250 ml dikke kokosmelk (kental)
250 ml water
2 eetl limoensap
1 theel palmsuiker
1 theel zout
olie

Haluskan:
bumbu:
1 rode lomboks
6 rode rawits
1 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 kemiri noot
1 theel terasi/trasi
1 cm kencur

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kousenband in kleine stukjes. Meng het water met de kokosmelk. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan olie en fruit de bumbu met de salam voor 3 minuten. Voeg dan de kokosmelk toe en breng al roerend aan de kook. Dan de kousenband toevoegen en kook het zachtjes gaar. Dan de palmsuiker en het zout toevoegen en meng goed. Vervolgens de tauge toevoegen en kook het geheel verder gaar. Schep dan het limoensap erdoor en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 136 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35888737