banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sayur Umbut Kelapa - krabbetjes met kokospalmscheuten in gekruide kokosmelk
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur Umbut Kelapa
krabbetjes met kokospalmscheuten in gekruide kokosmelk
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr krabbetjes
1000 ml water
250 gr kokospalmscheuten
2 eetl. olie
150 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
3 kemirinootjes
1 theel, witte peper
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
4 cm gember (jahe/djahe/)
4 cm kunyit (kurkuma)
4 cm laos

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de palmscheuten fijn. Verhit in een pan het water en kook daarin de krabbetjes voor 30 minuten. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten en voeg dit aan de krabbetjes toe. Vervolgens het zout, de kokosmelk en de palmscheuten toevoegen en het geheel nog 15 minuten zachtjes laten koken.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40669269