Recente reacties

Shaun 5 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Nasi Bawang Putih - knoflookrijst

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Nasi Bawang Putih
knoflookrijst
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
200 gr. rijst
6 teentjes knoflook
3 cm gember (jahe/djahé)
500 ml. kippenbouillon (zie recept)
2 theel. rijstwijn
2 eetl. olie
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de gember en de knoflook fijn tot een boemboe (pasta). Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 1 minuut. Voeg dan de rijstwijn en de rijst toe en bak dit eerst voor 1 minuut. Dan de kippenbouillon met wat zout toevoegen en de rijst in 25 minuten afgesloten zachtjes gaar koken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 113 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41193715