1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Nasi Bawang Putih
knoflookrijst
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
200 gr. rijst
6 teentjes knoflook
3 cm gember (jahe/djahé)
500 ml. kippenbouillon (zie recept)
2 theel. rijstwijn
2 eetl. olie
zout naar smaak

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de gember en de knoflook fijn tot een boemboe (pasta). Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 1 minuut. Voeg dan de rijstwijn en de rijst toe en bak dit eerst voor 1 minuut. Dan de kippenbouillon met wat zout toevoegen en de rijst in 25 minuten afgesloten zachtjes gaar koken.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34992854