banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Nasi Beriani - gebakken gekruide rijst uit Aceh/Atjeh
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Nasi Beriani
gebakken rijst uit Aceh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 ui
6 teentjes knoflook
3 cm kaneel
6 kardemon
15 kruidnagels
2 steranijs
350 gr rundvlees (borst)
1 theel venkel poeder
1/2 theel jinten
1 theel nootmuskaat
1 theel peper
1/2 theel kunyit
2000 ml water
175 gr yoghurt
400 gr rijst (langkorrel)
2 eetl boter of komijnolie
3 eetl rozijnen
3 eetl olie
 
Taburan:
garnering
4 eetl bawang goreng
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de ui en de knoflook in dunne plakjes en het vlees in klein stukjes. Verhit in een pan de olie en fruit de ui met te knoflook voor 2 minuten. Voeg dan de kaneel, de kardemom, de kruidnagel en de steranijs toe en meng alles goed en bak totdat het gaat geuren. Voeg dan het vlees, de venkel, de jinten, de nootmuskaat, de peper, de kunyit en het water toe toe en kook het vlees gaar. Meng dan de yoghurt erdoor en de rijst. Meng alles goed doorelkaar en kook het geheel vrijwel droog. De rijst is dan halfgaar. Stoom de rijst dan verder gaar. Meng vervolgens de boter en de rozijnen erdoor en bestrooi het met de bawang goreng.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 154 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40668374