Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Nangka Kuah Gurih - gekruide jackfruit/nangka in kokosmelksaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Nangka Kuah Gurih
gekruide jackfruit in kokosmelksaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr nangka / jackfruit
2 salam blaadjes
2 sereh stengels
3 theel zout
1 eetl palmsuiker
2000 ml kokosmelk
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 theel ketumbar
6 rode lomboks
4 cm jahe
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de nangka in kleine blokjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu, de salam en de sereh en breng aan de kook. Voeg de nangka en het zout en de palmsuiker toe en kook het geheel zachtjas gaar.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 311 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024224