banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Kangkung belacan cumi asin - kangkung met gezouten inktvis
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kangkung belacan cumi asin
kangkung met gezouten inktvis

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr kangkung
100 gr gezouten inktvis (cumi asin)
2 salam
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
150 ml water
 
Haluskan:
bumbu:
3 rode lomboks
8 rode sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 kemiri noten
1/2 theel trassi
2 cm laos
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de inktvis in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de kangkung in stukjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de bumbu samen met de salam voor 3 minuten. Voeg dan de inktvis toe en bak dit 1 minuut. Dan de kangkung toevoegen en bak dit mee totdat het zacht begint te worden. Vervolgens het zout, de palmsuiker en het water toevoegen en het geheel nog even zachtjes laten stoven.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39071650