logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Soegogi gui
geroosterd rundvlees

ingrediënten:
500 gr rundvlees
1 theel zout
1 eetl sesam olie
1/4 theel peper
 
ingrediënten saus:
1 eetl gochujang
2 eetl doenjang
1/2 eetl suiker
1 teentje knoflook
1 lenteuitje
1 eetl sesame olie
1/2 eetl geroosted sesam zaad
 
bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes en marineer dit met de peper en de sesam olie. Bak het vlees op een grill pan en serveer het met de dipsaus.
 
bereiding dipsaus:
Hak de knoflook fijn en snijd de lenteui fijn. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en los de suiker op.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 82 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44175964