Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Soegogi gui - geroosterd rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Soegogi gui
geroosterd rundvlees

ingrediënten:
500 gr rundvlees
1 theel zout
1 eetl sesam olie
1/4 theel peper
 
ingrediënten saus:
1 eetl gochujang
2 eetl doenjang
1/2 eetl suiker
1 teentje knoflook
1 lenteuitje
1 eetl sesame olie
1/2 eetl geroosted sesam zaad
 
bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes en marineer dit met de peper en de sesam olie. Bak het vlees op een grill pan en serveer het met de dipsaus.
 
bereiding dipsaus:
Hak de knoflook fijn en snijd de lenteui fijn. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en los de suiker op.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 34 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025245