logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Sawi Putih Tumis Taosi
gestoofde kool met kip en taosi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 ge Chinese kool
100 gr kippendijen
1 sjalot
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1 rode rawit
2 eetl taosi
1 tahu telor (zie recept)
1/2 theel vissaus
2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
150 ml water
2 theel maizana + 2 theel water
1 theel sesamolie
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool in stukken van 3 cm. Snijd de kip in stukjes. Snijd de sjalot in dunne reepjes en hak de knoflook fijn. Snijd de lomboks en de rawit in dunne plakjes. Snijd de tahu telor in reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalot, de knoflook, de lomboks en de rawit voor 3 minuten. Voeg dan de taosi toe en meng goed.
Vervolgens de kip toevoegen en bak totdat dit van kleur verandert. Dan de kool toevoegen en bak deze zacht. Voeg dan de tahu telor, de vissaus, het zout, de peper en de palmsuiker toe en meng goed.
Vervolgens het water toevoegen en breng aan de kook. Meng dan de maizena oplossing erdoor en roer totdat de saus gebonden is. Meng dan de sesamolie erdoor en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 44 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176637