banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Sawi Putih Tumis Taosi - gestoofde kool met kip en taosi

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sawi Putih Tumis Taosi
gestoofde kool met kip en taosi

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 ge Chinese kool
100 gr kippendijen
1 sjalot
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
1 rode rawit
2 eetl taosi
1 tahu telor (zie recept)
1/2 theel vissaus
2 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
150 ml water
2 theel maizana + 2 theel water
1 theel sesamolie
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kool in stukken van 3 cm. Snijd de kip in stukjes. Snijd de sjalot in dunne reepjes en hak de knoflook fijn. Snijd de lomboks en de rawit in dunne plakjes. Snijd de tahu telor in reepjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalot, de knoflook, de lomboks en de rawit voor 3 minuten. Voeg dan de taosi toe en meng goed.
Vervolgens de kip toevoegen en bak totdat dit van kleur verandert. Dan de kool toevoegen en bak deze zacht. Voeg dan de tahu telor, de vissaus, het zout, de peper en de palmsuiker toe en meng goed.
Vervolgens het water toevoegen en breng aan de kook. Meng dan de maizena oplossing erdoor en roer totdat de saus gebonden is. Meng dan de sesamolie erdoor en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 52 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39956784