logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Sawi Putih Tumis Jamur
roerbak van paksoy met oesterzwammen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr paksoy
4 oesterzwammen
2 kip worstjes
4 teentjes knoflook
3 sjalotjes
1 cm jahe
3 rode lomboks, ontpit
1 tomaat
1 lente-ui
1 theel kecap asin
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de paksoy in stukken, de oesterzwammen in reepjes, de worstjes in dikke plakken, de knoflook en de sjalotjes is dunne plkajes, de tomaat in blokjes, de lomboks in ringen en de lente-ui fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de lomboks, de tomaat en de lente-ui toe en bak deze zacht. Dan de worst, de oesterzwammen en de paksoy toevoegen en meng alles goed door elkaar. Dan de kecap, het zout, de peper, de palmsuiker en het water toevoegen en bak het geheel verder gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 444 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44421635