banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sawi Putih Tumis Jamur - roerbak van paksoy met oesterzwammen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sawi Putih Tumis Jamur
roerbak van paksoy met oesterzwammen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr paksoy
4 oesterzwammen
2 kip worstjes
4 teentjes knoflook
3 sjalotjes
1 cm jahe
3 rode lomboks, ontpit
1 tomaat
1 lente-ui
1 theel kecap asin
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de paksoy in stukken, de oesterzwammen in reepjes, de worstjes in dikke plakken, de knoflook en de sjalotjes is dunne plkajes, de tomaat in blokjes, de lomboks in ringen en de lente-ui fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de lomboks, de tomaat en de lente-ui toe en bak deze zacht. Dan de worst, de oesterzwammen en de paksoy toevoegen en meng alles goed door elkaar. Dan de kecap, het zout, de peper, de palmsuiker en het water toevoegen en bak het geheel verder gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 248 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585342