banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Sawi Putih Tumis Jamur - roerbak van paksoy met oesterzwammen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sawi Putih Tumis Jamur
roerbak van paksoy met oesterzwammen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr paksoy
4 oesterzwammen
2 kip worstjes
4 teentjes knoflook
3 sjalotjes
1 cm jahe
3 rode lomboks, ontpit
1 tomaat
1 lente-ui
1 theel kecap asin
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de paksoy in stukken, de oesterzwammen in reepjes, de worstjes in dikke plakken, de knoflook en de sjalotjes is dunne plkajes, de tomaat in blokjes, de lomboks in ringen en de lente-ui fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de lomboks, de tomaat en de lente-ui toe en bak deze zacht. Dan de worst, de oesterzwammen en de paksoy toevoegen en meng alles goed door elkaar. Dan de kecap, het zout, de peper, de palmsuiker en het water toevoegen en bak het geheel verder gaar.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 204 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38886271