roerbak van paksoy met oesterzwammen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr paksoy
4 oesterzwammen
2 kip worstjes
4 teentjes knoflook
3 sjalotjes
1 cm jahe
3 rode lomboks, ontpit
1 tomaat
1 lente-ui
1 theel kecap asin
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 ml water
2 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de paksoy in stukken, de oesterzwammen in reepjes, de worstjes in dikke plakken, de knoflook en de sjalotjes is dunne plkajes, de tomaat in blokjes, de lomboks in ringen en de lente-ui fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de lomboks, de tomaat en de lente-ui toe en bak deze zacht. Dan de worst, de oesterzwammen en de paksoy toevoegen en meng alles goed door elkaar. Dan de kecap, het zout, de peper, de palmsuiker en het water toevoegen en bak het geheel verder gaar.