banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Dedek - Gesmoorde runderhaas
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dedek
Gesmoorde runderhaas
Bahan-bahan;
ingrediënten:
500 gr runderhaas
160 gr kokos
5 sjalotten
zout naar smaak
5 eetl olie
4 kerrieblaadjes (salam koja)

Haluskan:
boemboe:
5 sjalotten
3 theel, ketumbar
1 theel, zwarte peper
l/2 theel, anijszaad
3 kruidnagels
4 teentjes knoflook
7 rode lomboks
8 rawits
4 cm gember (jahe/djahé)
4 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Rooster de kokos droog in een koekepan en wrijf of maal het daarna fijn. Snijd het vlees in kleine lapjes en de sjalotten in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng het vlees met het zout en de boemboe en laat dit 15 minuten staan. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de sjalotten voor 3 minuten. Voeg dan het vlees met de boemboe en de kokos en de kerrieblaadjes toe en bak dit nog voor 5 minuten en laat dan het gerecht nog 30 minuten sudderen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 87 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40559045