Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Dendeng Age - drooggebakken gekruid rundergehakt
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Dendeng Age
drooggebakken gekruid rundergehakt

Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr rundergehakt
2 salam blaadjes
3 cm laos
2 eetl kecap manis
1 eetl palmsuiker
1 theel zout
2 eetl asemwater
225 ml komosmelk
225 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
6 teentjes knoflook
1/2 eetl ketumbar
1/2 theel jinten
3 rode rawits
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam en de laos voor 4 minuten. Dan het gehakt toevoegen en bak dit rul. Vervolgens de kecap, het zout, de palmsuiker en het asemwater toevoegen en meng alles goed. Dan het water en de kokosmelk toevoegen en bak het geheel zachtjes al roerend droog.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 362 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40922829