logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Dendeng Age
drooggebakken gekruid rundergehakt

Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr rundergehakt
2 salam blaadjes
3 cm laos
2 eetl kecap manis
1 eetl palmsuiker
1 theel zout
2 eetl asemwater
225 ml komosmelk
225 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
2 sjalotjes
6 teentjes knoflook
1/2 eetl ketumbar
1/2 theel jinten
3 rode rawits
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de salam en de laos voor 4 minuten. Dan het gehakt toevoegen en bak dit rul. Vervolgens de kecap, het zout, de palmsuiker en het asemwater toevoegen en meng alles goed. Dan het water en de kokosmelk toevoegen en bak het geheel zachtjes al roerend droog.
 

Add comment

Submit

who is online

We have 107 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44161068