banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 2 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 4 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 5 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Soto Daging - kruidige rundvleessoep

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Soto Daging
kruidige rundvleessoep

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr rundvlees
2000 ml water
3 serehstengels, groene deel
10 jeruk purut blaadjes
4 salam blaadjes
6 cm kaneelstokjes
1 steranijs
1/2 theel nootmuskaat
1 theel zout
4 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
7 teentjes knoflook
3 sereh stengels, witte deel
3 cm laos
3 cm jahe
1 theel peper
1 theel ketumbar
1/2 theel jinten
1/2 theel kunyit
 
Taburan:
garnering:
2 lente-uitjes, dunne plakjes
4 takjes koriander, blaadjes
3 eetl bawang goreng
1 limoen, partjes
kecap manis, naar smaak
sambal badjak, naar smaak
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes en wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het water samen met het vlees, de sereh, de jeruk purut, de salam, de kaneel, de steranijs en de nootmuskaat. Laat het daarna 90 minuten zachtjes sudderen totdat 
het vlees gaar in geworden.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dit bij het vlees met het zout en laat het geheel nog 10 minuten koken.
Schep de soep in kommen en garneer het naar smaak.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 103 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37035858