Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Soto Daging Bangkalan
vleessoep uit Bangkalan (Madura)

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees
1750 ml water
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1 lente uit
4 jeruk purut blaadjes
1/2 theel zout
4 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
2 cm jahe
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
2 cm kunyit
1/2 theel trasi
1/2 theel peper

Taburan;
garnering:
hardgekookte eieren
mihoen
bawang goreng
sambal

Cara membuat:
bereiding:
Kook het vlees in het water gaar en snijd het dan in stukjes. Snijd de knoflook, de lenteui en de sjalotten fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. 
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de sjalotten, de knoflook en de lentui voor 2 minuten. Voeg dan de boemboe toe en bak nog 1 minuut. Het mengsel samen met het vlees, het zout en de jeruk purut blaadjes bij de bouillon voegen het het geheel nog 10 minuten zachtjes laten sudderen.
Leg in soepkommen wat ei, mihoen en sambal en giet de soep erop. Bestrooi het met bawang goreng en serveer.

who is online

We hebben 146 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573580