Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Acar Ikan 2

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Acar Ikan 2

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 kabeljauwfilets elk 400 gr
3 teentjes knoflook
1 rode lombok
3 kemiries
5 cm gember (jahe/djahé)
4 cm kunyit (kurkuma)
1 ui
4 eetl olie
zout naar smaak
1/2 thee gula jawa
50 ml azijn
125 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de knoflook, de lombok, de kemiries, de gember, de kunyit en de ui fijn tot een pasta. Verhit in een koekepan wat olie en bak hierin de vis goudbruin. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het water, het zout, de suiker en de azijn toe en kook dit tot een saus. Giet de saus over de gebakken vis.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 185 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022626