Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Acar Ikan 2

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Acar Ikan 2

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 kabeljauwfilets elk 400 gr
3 teentjes knoflook
1 rode lombok
3 kemiries
5 cm gember (jahe/djahé)
4 cm kunyit (kurkuma)
1 ui
4 eetl olie
zout naar smaak
1/2 thee gula jawa
50 ml azijn
125 ml water

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de knoflook, de lombok, de kemiries, de gember, de kunyit en de ui fijn tot een pasta. Verhit in een koekepan wat olie en bak hierin de vis goudbruin. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het water, het zout, de suiker en de azijn toe en kook dit tot een saus. Giet de saus over de gebakken vis.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 182 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42431205