banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 9 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 10 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Ikan patunu - Geroosterde vis in kokosmelk
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan patunu
Geroosterde vis in kokosmelk
Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 stevige vissen elk 500gr (red snapper of tonijn)
250 ml water
1 eetl zout
500 ml kokosmelk (santen cair)
2 theel asem
1 eetl gula jawa (palmsuiker)

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotjes
5 teentjes knoflook
6 rawits
3 cm gember (jahe/djahé)
5 cm kunyit (kurkuma)
3 cm laos
1 serehstengel (citroengras)
1 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vissen schoon en snijd deze in stukken. Meng het water met het zout en leg daar de stukken vis in voor 30 minuten en laat daarn goed uitlekken. Wrijf of maal vervolgens de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Meng de boemboe met de kokosmelk, de asem en de palmsuiker en kook dit zachtjes tot een dikke saus. Voeg de saus bij de visstukken en meng alles goed door elkaar. Rooster vervolgens de visstukken gaar en bruin boven een houtskoolvuurtje.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 117 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37928035