banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sambal Goreng Babi
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sambal Goreng Babi
varkensvlees
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr varkensvlees
2 eetl laksa
1 eetl olie
1 theel asem
2 eetl water
2 jeruk purutbladeren
2 salem blad
200 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
100 ml water

Haluskan:
boemboe:
2 cm laos
3 cm gember (jahe/djahe)
1 theel trassi
4 rode sjalotten
4 teentjes knoflook
2 lomboks

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd het vlees in stukjes en kook deze met het water halfgaar. Week vervolgens de laksa in water en meng de asem met de eetl water. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Dan het vlees met het asemwater toevoegen en dit nog 2 minuten stoven. Vervolgens de laksa, het zout, de kokosmelk, de salam, de jerut purut en de bouillon toevoegen en zachtjes verder stoven totdat het vlees gaar is en de olie vrijkomt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 32 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40594136