Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Panggang Sulawesi - gegrilde kip sulawesi stijl

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Ayam Panggang Sulawesi
gegrilde kip sulawesi stijl


bahan-bahan:
ingredienten:
1 kip
2 sereh stengels
8 jeruk purut blaadjes
350 ml santen
1 bosje kemangi
3 eetl limoensap
1 theel zout
4 eetl olie

haluskan:

bumbu:
9 sjalotjes
6 teentjes knoflook
4 rode rawits
6 kemiries
4 cm laos
6 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingredienten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de kip in stukken. Verhit in een wok de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de sereh, de kemangi en de jeruk purut toe en bak dit voor 3 minuten.
Dan de santen en het zout toevoegen en laat dit voor 10 minuten zachtjes sudderen. Voeg dan de kip toe en laat dit voor 35 minuten sudderen. Haal de kip uit de wok en rooser deze voor 5 minuten boven een houtskoolvuurtje. Laat de saus wat verder indikken en schep deze over de kip en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 175 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41067395