1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 24 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ayam Panggang Sulawesi
gegrilde kip sulawesi stijl


bahan-bahan:
ingredienten:
1 kip
2 sereh stengels
8 jeruk purut blaadjes
350 ml santen
1 bosje kemangi
3 eetl limoensap
1 theel zout
4 eetl olie

haluskan:

bumbu:
9 sjalotjes
6 teentjes knoflook
4 rode rawits
6 kemiries
4 cm laos
6 cm jahe

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingredienten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de kip in stukken. Verhit in een wok de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de sereh, de kemangi en de jeruk purut toe en bak dit voor 3 minuten.
Dan de santen en het zout toevoegen en laat dit voor 10 minuten zachtjes sudderen. Voeg dan de kip toe en laat dit voor 35 minuten sudderen. Haal de kip uit de wok en rooser deze voor 5 minuten boven een houtskoolvuurtje. Laat de saus wat verder indikken en schep deze over de kip en serveer.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 59 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35971596