logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Sambal goreng terong
sambal goreng van aubergine
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 aubergine
olie
3 sjalotten, fijngesneden
2 teentje knoflook, fijngesneden
1 theel trassi
2 rode lomboks, fijngesneden
1 prei, fijngesneden
wat selderij, fijngesneden
zout, peper en nootmuskaat naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de aubergine in kleine blokjes. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de lomboks, de prei en de selderij voor 3 minuten. Voeg dan de aubergine toe en bak dit goudbruin. Dan het zout, peper en nootmuskaat toevoegen en nog 1 minuut zachtjes doorbakken.

Add comment

Submit

who is online

We have 70 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44420394