Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Sambal goreng terong - sambal goreng van aubergine

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal goreng terong
sambal goreng van aubergine
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 aubergine
olie
3 sjalotten, fijngesneden
2 teentje knoflook, fijngesneden
1 theel trassi
2 rode lomboks, fijngesneden
1 prei, fijngesneden
wat selderij, fijngesneden
zout, peper en nootmuskaat naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de aubergine in kleine blokjes. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de sjalotten, de knoflook, de lomboks, de prei en de selderij voor 3 minuten. Voeg dan de aubergine toe en bak dit goudbruin. Dan het zout, peper en nootmuskaat toevoegen en nog 1 minuut zachtjes doorbakken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 190 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41936414