1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 24 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Koloke
gebakken stukjes kip in een zoetzure saus met ananas

Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr kipfilet
2 theel zout
2 theel peper
3 eetl tapioca bloem
1 eetl maizena
4 teentjes knoflook
1 kleine komkommer
1 wortel
400 gr verse ananas
2 eetl tomaten saus
2 eetl vissaus (kecap ikan)
200 ml water
water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes, de komkommer, de wortel en de ananas in blokjes. Snijd de knoflook fijn. Maak een dun beslag van het water, de tapioca, 1 theel peper en 1 theel zout. Meng hierdoor het vlees. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees goudbruin en krokant.
Verhit in een wok/wadjan 2 eetl olie en bak de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de wortel, de komkommer en de ananas toe en bak dit voor 3 minutes. Meng de 200 ml water met de maizena, het zout, de peper, de tomatensaus en de vissaus. Voeg dit toe aan de knoflook en laat het zachtjes sudderen totdat het wat is ingedikt.
Giet de saus over de kip en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 111 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35971654