Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Koloke - gebakken stukjes kip in een zoetzure saus met ananas

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Koloke
gebakken stukjes kip in een zoetzure saus met ananas

Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr kipfilet
2 theel zout
2 theel peper
3 eetl tapioca bloem
1 eetl maizena
4 teentjes knoflook
1 kleine komkommer
1 wortel
400 gr verse ananas
2 eetl tomaten saus
2 eetl vissaus (kecap ikan)
200 ml water
water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes, de komkommer, de wortel en de ananas in blokjes. Snijd de knoflook fijn. Maak een dun beslag van het water, de tapioca, 1 theel peper en 1 theel zout. Meng hierdoor het vlees. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees goudbruin en krokant.
Verhit in een wok/wadjan 2 eetl olie en bak de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de wortel, de komkommer en de ananas toe en bak dit voor 3 minutes. Meng de 200 ml water met de maizena, het zout, de peper, de tomatensaus en de vissaus. Voeg dit toe aan de knoflook en laat het zachtjes sudderen totdat het wat is ingedikt.
Giet de saus over de kip en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 133 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40909732