banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Koloke - gebakken stukjes kip in een zoetzure saus met ananas

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Koloke
gebakken stukjes kip in een zoetzure saus met ananas

Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr kipfilet
2 theel zout
2 theel peper
3 eetl tapioca bloem
1 eetl maizena
4 teentjes knoflook
1 kleine komkommer
1 wortel
400 gr verse ananas
2 eetl tomaten saus
2 eetl vissaus (kecap ikan)
200 ml water
water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in blokjes, de komkommer, de wortel en de ananas in blokjes. Snijd de knoflook fijn. Maak een dun beslag van het water, de tapioca, 1 theel peper en 1 theel zout. Meng hierdoor het vlees. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees goudbruin en krokant.
Verhit in een wok/wadjan 2 eetl olie en bak de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de wortel, de komkommer en de ananas toe en bak dit voor 3 minutes. Meng de 200 ml water met de maizena, het zout, de peper, de tomatensaus en de vissaus. Voeg dit toe aan de knoflook en laat het zachtjes sudderen totdat het wat is ingedikt.
Giet de saus over de kip en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 63 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39810891