Recente reacties

Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 2 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Write a comment
Korma ayam - Kipkorma

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Korma ayam
Kipkorma
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 zware kip
1 grote rijpe tomaat
3 eetl. olie
3 kruidnagels
1 kaneelstokje
5 kardemompeulen
5 steranijs
450 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe
2 theel, ketumbar
1 theel, jinten
1/2 theel, witte peper
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
4 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat;
Bereiding:
Snijd de kip en de tomaat in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de kruidnagels, de kardemompeulen, de steranijs en het kaneelstokje voor 3 minuten. Voeg vervolgens de kip toe en bak dit 5 minuten. Dan het zout, de tomaat en de kokosmelk toevoegen en het geheel nog 40 minuten zachtjes laten sudderen.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 213 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42420837