1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Korma ayam
Kipkorma
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 zware kip
1 grote rijpe tomaat
3 eetl. olie
3 kruidnagels
1 kaneelstokje
5 kardemompeulen
5 steranijs
450 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe
2 theel, ketumbar
1 theel, jinten
1/2 theel, witte peper
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
4 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat;
Bereiding:
Snijd de kip en de tomaat in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de kruidnagels, de kardemompeulen, de steranijs en het kaneelstokje voor 3 minuten. Voeg vervolgens de kip toe en bak dit 5 minuten. Dan het zout, de tomaat en de kokosmelk toevoegen en het geheel nog 40 minuten zachtjes laten sudderen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 109 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34789469