1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Korma ayam
Kipkorma
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 zware kip
1 grote rijpe tomaat
3 eetl. olie
3 kruidnagels
1 kaneelstokje
5 kardemompeulen
5 steranijs
450 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe
2 theel, ketumbar
1 theel, jinten
1/2 theel, witte peper
6 sjalotten
4 teentjes knoflook
4 cm gember (jahe/djahé)

Cara membuat;
Bereiding:
Snijd de kip en de tomaat in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de kruidnagels, de kardemompeulen, de steranijs en het kaneelstokje voor 3 minuten. Voeg vervolgens de kip toe en bak dit 5 minuten. Dan het zout, de tomaat en de kokosmelk toevoegen en het geheel nog 40 minuten zachtjes laten sudderen.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 189 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35263186