Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Krengsengan Ayam - pittig stoofpotje van kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Krengsengan Ayam
pittig stoofpotje van kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
1 theel zout
1 eetl trassi
2 eetl kecap manis
1 theel palmsuiker
6 rode rawits
400 ml water

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1/4 theel peper
2 cm jahe
3 kemiri noten

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de kip in 12 stukjes.
Verhit in een pan het water samen met de bumbu, het zout, de trassi, de kecap, de palmsuiker en de rawits en meng alles goed. Voeg dan de kip toe en roer totdat de kip van kleur verandert.
Laat het geheel zachtjes sudderen totdat de kip gaar is geworden en de saus is ingedikt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 255 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41036865