1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kintuk Banten 
in kokosmelk gestoofde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 honje/kecombrang
500 ml dunne kokosmelk (encer)
300 ml dikke kokosmelk (kental
5 belimbing wuluh
14 sjalotjes
10 rode lomboks
6 teentjes knoflook
1 eetl palmsuiker
1 eetl zout
4 asam jawa
2 eetl olie

Taburan:
garnering:
2 eetl bawang goereng.

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken, de kecombrang in stukjes, de knoflook en de sjalotjes in dunne plakjes, de lomboks in schuine ringen en de belimbing in stukjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, knoflook en de lomboks voor 7 minuten. Voeg dan de dunne kokosmelk, de belimbing, het zout, de palmsuiker en de asam jawa toe en breng al roerend aan de kook.
voeg dan de kip toe en kook deze half gaar. Voeg dan de dikke kokosmelk toe en kook het verder op laag vuur gaar en totdat de saus is ingedikt. Strooi de bawang goreng erover  en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 107 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36085906