banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Bernard 27 days ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 2 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 2 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Icon Write a comment
Kincuk ayam - Gestoofde kip met zure stervrucht
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kincuk ayam
Gestoofde kip met zure stervrucht
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1000 gr)
1 bunga honje
5 zure stervruchten
6 sjalotten
6 teentjes knoflook
6 rode lomboks
2 theel, asem
50 ml water
7 eetl. olie
2 theel suiker
225 ml dunne kokosmelk (santen cair)
zout naar smaak
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de bunga honje in reepjes. Snijd de kp in stukjes en de stervruchten in tweeën. Snijd de sjalotten en de knoflook in plakjes en de lomboks in reepjes. Meng het water met de asem.
Verhit in een wok/wadjan de oloe en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak dit voor 5 minuten. Dan de suiker, de bunga hoje, de dunne kokosmelk, het asemwater, het zout en de stervrucht toevoegen en dit voor 15 minuten zachtjes stoven. Dan de dikke kokoksmelk toevoegen en het geheel nog 10 minuten laten sudderen totdat de kip gaar en de saus dik is geworden
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 45 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36790980