banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 4 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Kincuk ayam - Gestoofde kip met zure stervrucht
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Kincuk ayam
Gestoofde kip met zure stervrucht
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1000 gr)
1 bunga honje
5 zure stervruchten
6 sjalotten
6 teentjes knoflook
6 rode lomboks
2 theel, asem
50 ml water
7 eetl. olie
2 theel suiker
225 ml dunne kokosmelk (santen cair)
zout naar smaak
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de bunga honje in reepjes. Snijd de kp in stukjes en de stervruchten in tweeën. Snijd de sjalotten en de knoflook in plakjes en de lomboks in reepjes. Meng het water met de asem.
Verhit in een wok/wadjan de oloe en fruit hierin de sjalotten, de knoflook en de lomboks voor 3 minuten. Voeg dan de kip toe en bak dit voor 5 minuten. Dan de suiker, de bunga hoje, de dunne kokosmelk, het asemwater, het zout en de stervrucht toevoegen en dit voor 15 minuten zachtjes stoven. Dan de dikke kokoksmelk toevoegen en het geheel nog 10 minuten laten sudderen totdat de kip gaar en de saus dik is geworden
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 220 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40554854