banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Terong Kecap Pedas - aubergine in een pittige kecapsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Terong Kecap Pedas
aubergine in een pittige kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr aubergine
3 sjalotjes
5 teentjes knoflook
9 gedroogde chili pepers
1/2 theel zout
1/4 theel peper
3 eetl kecap manis
1 groene lomboks
100 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aubergines in partjes. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Ontpit de chili pepers en snijd de lombok in dunne ringen.
Verhit in een pan voldoende olie en frituur de aubergine voor 1 minuut en zet apart. Giet de olie uit de pan maar laat 3 eetl olie achter. Fruit de sjalotjes, de knoflook en de chilipepers voor 3 minuten. Voeg dan het zout, de peper, de kecap en het water toe en breng aan de kook.
Dan de aubergine toevoegen en kook het geheel zachtjes verder gaar en totdat de saus vrijwel is opgenomen. Strooi de gesneden lombok erover en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 179 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39979073