banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Terong Kecap Pedas - aubergine in een pittige kecapsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Terong Kecap Pedas
aubergine in een pittige kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr aubergine
3 sjalotjes
5 teentjes knoflook
9 gedroogde chili pepers
1/2 theel zout
1/4 theel peper
3 eetl kecap manis
1 groene lomboks
100 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aubergines in partjes. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Ontpit de chili pepers en snijd de lombok in dunne ringen.
Verhit in een pan voldoende olie en frituur de aubergine voor 1 minuut en zet apart. Giet de olie uit de pan maar laat 3 eetl olie achter. Fruit de sjalotjes, de knoflook en de chilipepers voor 3 minuten. Voeg dan het zout, de peper, de kecap en het water toe en breng aan de kook.
Dan de aubergine toevoegen en kook het geheel zachtjes verder gaar en totdat de saus vrijwel is opgenomen. Strooi de gesneden lombok erover en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 112 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40565547