Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Terong Kecap Pedas - aubergine in een pittige kecapsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Terong Kecap Pedas
aubergine in een pittige kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
450 gr aubergine
3 sjalotjes
5 teentjes knoflook
9 gedroogde chili pepers
1/2 theel zout
1/4 theel peper
3 eetl kecap manis
1 groene lomboks
100 ml water
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de aubergines in partjes. Hak de knoflook fijn en snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Ontpit de chili pepers en snijd de lombok in dunne ringen.
Verhit in een pan voldoende olie en frituur de aubergine voor 1 minuut en zet apart. Giet de olie uit de pan maar laat 3 eetl olie achter. Fruit de sjalotjes, de knoflook en de chilipepers voor 3 minuten. Voeg dan het zout, de peper, de kecap en het water toe en breng aan de kook.
Dan de aubergine toevoegen en kook het geheel zachtjes verder gaar en totdat de saus vrijwel is opgenomen. Strooi de gesneden lombok erover en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 106 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41181912