banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Terong Isi Udang - aubergines gevuld met garnalen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Terong Isi Udang
aubergines gevuld met garnalen
Bahan-bahan;
ingrediënten;
2 aubergines
300 gr gekookte kleine garnalen
2 sjalotten
2 teentje knoflook
4 eetl olie
1 eierdooier
1 theel zout
3 rode lomboks
1/2 theel zwarte peper
water
bananenblad
houten prikkers

Cara membuat:
Bereiding:
Halvee de aubergines en blancheer deze voor 15 minuten in heet water. Laat de aubergines afkoelen en hol deze uit. snijd de sjalotten en de knoflloof fijn en wrijf de lomboks tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. Meng dan de overige ingrediënten en het gehakte vruchtvlees toe en bak dit alles voor 3 minuten. Vul dan de aubergines met het mengsel en verpak deze in het bananenblad. Zet de uiteinden vast met de prikkers en stoom of rooster boven een houtskoolvuurtje de pakketjes in 30 minuten gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 267 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40686671