banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Terong Isi Udang - aubergines gevuld met garnalen
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Terong Isi Udang
aubergines gevuld met garnalen
Bahan-bahan;
ingrediënten;
2 aubergines
300 gr gekookte kleine garnalen
2 sjalotten
2 teentje knoflook
4 eetl olie
1 eierdooier
1 theel zout
3 rode lomboks
1/2 theel zwarte peper
water
bananenblad
houten prikkers

Cara membuat:
Bereiding:
Halvee de aubergines en blancheer deze voor 15 minuten in heet water. Laat de aubergines afkoelen en hol deze uit. snijd de sjalotten en de knoflloof fijn en wrijf de lomboks tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. Meng dan de overige ingrediënten en het gehakte vruchtvlees toe en bak dit alles voor 3 minuten. Vul dan de aubergines met het mengsel en verpak deze in het bananenblad. Zet de uiteinden vast met de prikkers en stoom of rooster boven een houtskoolvuurtje de pakketjes in 30 minuten gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 58 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38858601