Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Dengke Laen - barbeel met een kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dengke Laen
barbeel met een kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr ikan tawes / Javaanse barbeel, anders karper
1 serai/sereh/citroengras
2 salam blad
3 asam sunti
water

Haluskan:
bumbu:
2 cm kunyit
1/2 theel peper
3 cm jahe
2 rode rawits
5 kemiri noten
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Wikkel de serai om de vis heen.
Verhit in een pan water en breng aan de kook. Voeg dan de vis toe en kook deze gaar. Schep de vis uit de pan en laat het uitlekken.
Verhit in een pan 200 ml water samen met de bumbu, de salam en de asam en kook totdat de saus indikt. Schep de saus over de vis en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40922524