Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Dengke Laen - barbeel met een kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dengke Laen
barbeel met een kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr ikan tawes / Javaanse barbeel, anders karper
1 serai/sereh/citroengras
2 salam blad
3 asam sunti
water

Haluskan:
bumbu:
2 cm kunyit
1/2 theel peper
3 cm jahe
2 rode rawits
5 kemiri noten
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Wikkel de serai om de vis heen.
Verhit in een pan water en breng aan de kook. Voeg dan de vis toe en kook deze gaar. Schep de vis uit de pan en laat het uitlekken.
Verhit in een pan 200 ml water samen met de bumbu, de salam en de asam en kook totdat de saus indikt. Schep de saus over de vis en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 146 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41184451