1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Dinn Yu
vis met kruidige saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr vis (kabeljauw, schelvis of heilbot)
2 eetl ketjap manis
1 theel sesamzaad
3 eetl rijstwijn (anders sherry)
1 rode lombok
2 cm gember (jahe/djahé)
zout naar smaak
1/2 kleine prei
olie
2 sjalotten
250 ml kippenbouillon (zie recept)
1 theel ve-tsin
maizena

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis in moten. Snijd de prei ragfijn, de sjalotten en de lombok fijn. Rasp de gember. Rooster het sesamzaad droog in een koekenpan. Maak vervolgens een mengsel van de ketjap, de rijstwijn, de gember, de sjalotten, de prei, de lombok, de ve-tsin en de sesamzaad.
Wrijf de vis in met het zout. verhit in een wok/wadjan de olie en bak de vis bruin. Giet de kruidenmengsel en de bouillon toe en stoof dit zachtjes voor 10 minuten. Leng wat maizena aan met het vocht en bind daarna het vocht tot een saus.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 214 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35263186