banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 9 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 10 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Dinn Yu - vis met kruidige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Dinn Yu
vis met kruidige saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr vis (kabeljauw, schelvis of heilbot)
2 eetl ketjap manis
1 theel sesamzaad
3 eetl rijstwijn (anders sherry)
1 rode lombok
2 cm gember (jahe/djahé)
zout naar smaak
1/2 kleine prei
olie
2 sjalotten
250 ml kippenbouillon (zie recept)
1 theel ve-tsin
maizena

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis in moten. Snijd de prei ragfijn, de sjalotten en de lombok fijn. Rasp de gember. Rooster het sesamzaad droog in een koekenpan. Maak vervolgens een mengsel van de ketjap, de rijstwijn, de gember, de sjalotten, de prei, de lombok, de ve-tsin en de sesamzaad.
Wrijf de vis in met het zout. verhit in een wok/wadjan de olie en bak de vis bruin. Giet de kruidenmengsel en de bouillon toe en stoof dit zachtjes voor 10 minuten. Leng wat maizena aan met het vocht en bind daarna het vocht tot een saus.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37919970