logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna Yesterday
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Pisang goreng
gebakken banaan
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr rijstemeel
160 ml water
1/4 theel zout
8 kleine bakbananen
olie

Cara membuat:
bereiding:
Leg de rijstemeel in een kom en maak een kuiltje in het midden. Die in het kuiltje het water en het zout. Meng dit goed totdat een gelijkmatig beslag vormt dat niet te dik en niet te dun is. Schil de bananen en snijd deze in de lengte door. Dompel de stukken banaan in het beslag.
Verhit dan de olie in een wok/wadjan. Bak in de olie de bananen tot ze goudbruin zijn en een krokant laagje hebben. Schep ze er dan uit en laat de stukken banaan uitlekken op keukenpapier tot ze goed droog zijn.

Add comment

Submit

who is online

We have 149 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44151512