Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Bulu - gekruide geroosterde kip in bananenblad

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Bulu
gekruide geroosterde kip in bananenblad

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
3 cm jahe
4 rode rawits
1 jeruk purut blaadje
1 groene lombok
1 limoen (sap)
1 sereh, gekneusd
zout naar smaak
2 lenteuitjes
1 bosje kemangi
bananenblad

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken. Snijd de rawits, de lombok, de kemangi en de lentjeuitje fijn. Rasp de jahe. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en verpak dit in bananenblad. Rooster de kip daarna zachtjes boven een houtskoolvuurtje in 1 uur gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 210 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41067059