Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Ayam Bulu - gekruide geroosterde kip in bananenblad

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Bulu
gekruide geroosterde kip in bananenblad

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
3 cm jahe
4 rode rawits
1 jeruk purut blaadje
1 groene lombok
1 limoen (sap)
1 sereh, gekneusd
zout naar smaak
2 lenteuitjes
1 bosje kemangi
bananenblad

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken. Snijd de rawits, de lombok, de kemangi en de lentjeuitje fijn. Rasp de jahe. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en verpak dit in bananenblad. Rooster de kip daarna zachtjes boven een houtskoolvuurtje in 1 uur gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 191 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41930682