Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Ayam Budu-budu - gestoofde kip met lente-ui

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Budu-budu
gestoofde kip met lente-ui

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
1 citroen, sap
750 ml water
5 cm jahe
1 eetl asamwater
1 theel peper
1 theel zout
2 lente-ui

Cara membuat:
bereiding;
Snijd de kip in 6 stukken en de lente-ui fijn. Rasp de jahe. Wrijf de kip in met het citroensap en laat dit 20 minuten intrekken. Spoel daarna af.
Verhit in een pan het water en voeg de kip, de jahe, de peper, het zout en het asamwater en kook de kip zachtjes en afgedekt gaar. Schep de lente-ui erdoor en kook t=nog voor 1 minuut. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41455557