Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Ayam Budu-budu - gestoofde kip met lente-ui

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Budu-budu
gestoofde kip met lente-ui

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
1 citroen, sap
750 ml water
5 cm jahe
1 eetl asamwater
1 theel peper
1 theel zout
2 lente-ui

Cara membuat:
bereiding;
Snijd de kip in 6 stukken en de lente-ui fijn. Rasp de jahe. Wrijf de kip in met het citroensap en laat dit 20 minuten intrekken. Spoel daarna af.
Verhit in een pan het water en voeg de kip, de jahe, de peper, het zout en het asamwater en kook de kip zachtjes en afgedekt gaar. Schep de lente-ui erdoor en kook t=nog voor 1 minuut. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 136 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42100489