Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Ayam Budu-budu - gestoofde kip met lente-ui
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Ayam Budu-budu
gestoofde kip met lente-ui

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
1 citroen, sap
750 ml water
5 cm jahe
1 eetl asamwater
1 theel peper
1 theel zout
2 lente-ui

Cara membuat:
bereiding;
Snijd de kip in 6 stukken en de lente-ui fijn. Rasp de jahe. Wrijf de kip in met het citroensap en laat dit 20 minuten intrekken. Spoel daarna af.
Verhit in een pan het water en voeg de kip, de jahe, de peper, het zout en het asamwater en kook de kip zachtjes en afgedekt gaar. Schep de lente-ui erdoor en kook t=nog voor 1 minuut. Serveer.

Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 115 gasten en één lid online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41080867