1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Bombay
kip
Bahan-bahan:
Ingredienten:
350 gr. kipfilet
3 eetl. maizena
1 theel. zout
1 theel. sesamolie
1 eetl. lichte Chinese ketjap
1/2 theel. suiker
5 eetl. oliev 2 lente-uitjes , fijngehakt
2 sjalotten, fijngehakt
3 cm gember (jahe/djahé)
2 teentjes knoflook
85 gr peultjes
60 gr rebung ( bamboescheuten )
120 gr cashewnoten , ongezouten
1 eetl hoisinsaus ,
250 ml kippenbouillon (zie recept)

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotten en de lenteuitjes fijn, de knoflook in plakjes, de rebeung in reepjes, de gember in plakjes en de kip in blokjes.
Rol de stukjes kip door 1 eetl maizena. Men voor een marinade het zout, de sesamolie, de suiker en de ketjap door elkaar en meng de kip er door hee. Laat dit 30 minuten staan. Verhit in een wok/wadjan 2 eetl olie en bak hierin de gember, de knoflook en de lente-uitjes voor 2 minuten. Voeg dan de bamboe en de peultjes toe en bak dit nog 3 minuten verder.
Schep de groenten dan uit de pan en voeg nog wat olie toe. Bak hierin de kip rondom bruin en gaar. Voeg dan de groenten weer toe en roer de cashewnoten erdoor. Men de overige maizena met de kippenbouillon en de hoisinsaus en voeg dit bij de kip. Bak dit verder totdat de saus is ingedikt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 166 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34390663