banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 24 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ayam goreng pop - Gefrituurde kip uit sumatra

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Ayam goreng pop
Gefrituurde kip uit sumatra


Bahan-bahan:
ingredienten
1 kip
5 teentjes knoflook
1 theel zout
300 ml santen cair
2 eetl limoensap
4 eetl heet water
olie

Haluskan:
Bumbu:
10 rode lomboks
11 rode kleine sjalotjes
200 gr tomaten
11 peteh bonen
1 theel zout

Taburan:
Garnering:
Chili saus

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken en de knoflook fijn. Marineer de kip met het limoensap, het zout en de knoflook voor 15 minuten. Verhit in een wok/wadjan de santen en voeg de kip toe en laat het zachtjes gaar sudderen. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de kip bruin en serveer het met de saus.

Cara membuat saus:
Bereiding saus:
Wrijf of maal de ingredienten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan het water toe en laat het zachtjes even koken.


Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40669223