1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Connie 4 days ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 3 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 3 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Ayam goreng pop
Gefrituurde kip uit sumatra


Bahan-bahan:
ingredienten
1 kip
5 teentjes knoflook
1 theel zout
300 ml santen cair
2 eetl limoensap
4 eetl heet water
olie

Haluskan:
Bumbu:
10 rode lomboks
11 rode kleine sjalotjes
200 gr tomaten
11 peteh bonen
1 theel zout

Taburan:
Garnering:
Chili saus

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de kip in stukken en de knoflook fijn. Marineer de kip met het limoensap, het zout en de knoflook voor 15 minuten. Verhit in een wok/wadjan de santen en voeg de kip toe en laat het zachtjes gaar sudderen. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de kip bruin en serveer het met de saus.

Cara membuat saus:
Bereiding saus:
Wrijf of maal de ingredienten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan het water toe en laat het zachtjes even koken.


Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 86 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35877645