Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
蓑衣黄瓜 - pittige komkommer salade
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
蓑衣黄瓜 - pittige komkommer salade

Ingrediënten:
1 komkommer
2 theel zout
2 theel azijn
2 theel sesam olie
4 teentjes knoflook
2 rode rawits
1 theel Sichuan peperkorrels
2 theel water
1 eetl pinda olie

Bereiding:
Snijd de komkommer in dunne plakjes en bestrooi deze met het zout en laat het 90 minuten intrekken. Pers daarna zachtjes het vocht uit. Haks de knoflook en de rawits fijn. Voeg aan de komkommers de knoflook, de azijn, de sesamolie en het water toe en meng goed.
Verhit in een pan de olie en fruit de rawits en de peperkorrels voor 2 minuten en giet dit over de komkommer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 125 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40914200