banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 11 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
蓑衣黄瓜 - pittige komkommer salade
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
蓑衣黄瓜 - pittige komkommer salade

Ingrediënten:
1 komkommer
2 theel zout
2 theel azijn
2 theel sesam olie
4 teentjes knoflook
2 rode rawits
1 theel Sichuan peperkorrels
2 theel water
1 eetl pinda olie

Bereiding:
Snijd de komkommer in dunne plakjes en bestrooi deze met het zout en laat het 90 minuten intrekken. Pers daarna zachtjes het vocht uit. Haks de knoflook en de rawits fijn. Voeg aan de komkommers de knoflook, de azijn, de sesamolie en het water toe en meng goed.
Verhit in een pan de olie en fruit de rawits en de peperkorrels voor 2 minuten en giet dit over de komkommer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 85 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40075080