Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Basoh - vleesballetjes met saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Basoh
vleesballetjes met saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr gemengd gehakt
2 eieren
3 cm laos
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
peper en zout naar smaak
koolbladeren
houten prikkers

Bahan-bahan saus:
ingrediënten:
3 cm gember (jahe/djahé)
2 rode lomboks
zout naar smaak
75 ml azijn
100 gr pinda's
50 ml water

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de laos en de knoflook fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten fijn en klop de eieren op. Meng de ingrediënten goed door elkaar en vorm er balletjes van. Verpak de balletjes in de koolbladeren en zet deze vast met de prikkers. Stoom de balletjes in 20 minuten gaar.

Wrijf of maal de ingrdiënten voor de saus fijn tot een pasta en verhit de saus. Giet daarna de saus over de koolballetjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233493