Recente reacties

Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ik mis de tomaten in de ingrediëntenlijst ....
Hoeveel moeten er in?
Oeps, niet eerder opgemerkt: 3 stuks en heb het aangepast, bedankt!!
Ilona Van den akker 1 months ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 3 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Write a comment
Chu Hau Jeung Mun Wan Yee - gestoofde judasoor in een hoisin saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Chu Hau Jeung Mun Wan Yee
gestoofde judasoor in een hoisin saus

Ingrediënten:
10 gr gedroogde jamur kuping/judasoor/Auricularia auricula-judae
water
2 theel hoisin saus
2 eetl lichte sojasaus
1 theel sesam olie
2 teentjes knoflook
1 theel maizena + 1 eetl water
4 eetl water
2 theel olie

Bereiding:
Week de jamur kuping in water voor 1 uur. Laat het daarna uitlekken en snijd het in stukken. Snijd de knoflook in dunne plakjes. Meng de sojasaus met de hoisin saus.
Verhit in een pan de olie en de sesam olie op laag vuur en fruit de knoflook voor 30 seconden. Dan de gemengde saus, het water en de jamur toevoegen en breng aan de kook. Voeg dan de opgeloste maizena toe en kook al roerend totdat de saus indikt. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42431336