logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Chu Hau Jeung Mun Wan Yee
gestoofde judasoor in een hoisin saus

Ingrediënten:
10 gr gedroogde jamur kuping/judasoor/Auricularia auricula-judae
water
2 theel hoisin saus
2 eetl lichte sojasaus
1 theel sesam olie
2 teentjes knoflook
1 theel maizena + 1 eetl water
4 eetl water
2 theel olie

Bereiding:
Week de jamur kuping in water voor 1 uur. Laat het daarna uitlekken en snijd het in stukken. Snijd de knoflook in dunne plakjes. Meng de sojasaus met de hoisin saus.
Verhit in een pan de olie en de sesam olie op laag vuur en fruit de knoflook voor 30 seconden. Dan de gemengde saus, het water en de jamur toevoegen en breng aan de kook. Voeg dan de opgeloste maizena toe en kook al roerend totdat de saus indikt. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 117 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44392097