Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Soto Ayam Gurih - hartige kippensoep
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Soto Ayam Gurih
hartige kippensoep

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
5 serehstengels
10 jeruk purut blaadjes
2 theel zout
1 theel palmsuiker
2500 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
11 sjalotjes
9 teentjes knoflook
8 kemiri noten
5 cm kunyit
2 cm jahe
 
Taburan:
garnering:
3 eieren, gekookt
150 gr kool
2 takjes selderij
1 bosuitjes
50 gr soen, geweekt
sambal cabai rawit
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water, voeg de kip toe en breng aan de kook. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh en de jeruk purut voor 5 minuten en voeg dit toe aan de kip. Voeg het zout en de palmsuiker toe en kook het geheel gaar. Schep de kip uit de pan en bak deze kort krokant en versnipper de kip.
Snijd de kool, de selderij en het bosuitje fijn en de eieren in partjes. Serveer de soep met de kip, de eieren, de kool, de selderij, het bosuitje, de soen en de sambal naar smaak.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 368 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40805327