1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Soto Ayam Gurih
hartige kippensoep

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
5 serehstengels
10 jeruk purut blaadjes
2 theel zout
1 theel palmsuiker
2500 ml water
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
11 sjalotjes
9 teentjes knoflook
8 kemiri noten
5 cm kunyit
2 cm jahe
 
Taburan:
garnering:
3 eieren, gekookt
150 gr kool
2 takjes selderij
1 bosuitjes
50 gr soen, geweekt
sambal cabai rawit
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water, voeg de kip toe en breng aan de kook. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sereh en de jeruk purut voor 5 minuten en voeg dit toe aan de kip. Voeg het zout en de palmsuiker toe en kook het geheel gaar. Schep de kip uit de pan en bak deze kort krokant en versnipper de kip.
Snijd de kool, de selderij en het bosuitje fijn en de eieren in partjes. Serveer de soep met de kip, de eieren, de kool, de selderij, het bosuitje, de soen en de sambal naar smaak.
 
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 102 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35765516